قلیه دزفولی
نوشته شده توسط : atefeh

قلیه دزفولی

مواد لازم
گوشت گوسفندی: نیم کیلو
نخود خیس کرده: نصف پیمانه
لوبیا سفید خیس کرده: نصف پیمانه
لوبیا چیتی خیس کرده: نصف پیمانه
پیاز: یک عدد
سیر: یک بوته
برنج: یک سوم پیمانه
بلغور گندم خیس کرده: یک پیمانه
دانه انار خشک: دو قاشق سوپخوری
رب انار: یک قاشق غذاخوری
آلو:250 گرم
تمر هندی: نصف بسته

طرز تهیه
گوشت را بپزید و استخوانهای آن را جدا کنید، نخود و لوبیا را بپزید، پیاز را تفت بدهید و سیر را با کمی نمک و زردچوبه بکوبید و به پیاز اضافه کنید، گوشت را هم اضافه کرده و کمی تفت دهید،سپس نخود و لوبیا را که پخته شده همراه با آب گوشت اضافه کنید.بلغور و برنج را نیز به باقی مواد اضافه کنید و قلیه را همراه با دانه های انار بگذارید تا بپزد وقتی برنج و بلغور پخت، آلو(این غذا را بدون آلو هم می توانید درست کنید)، رب انار و آب تمرهندی خیس خورده را نیز به آن اضافه کنیدتا قلیه خوب جا بیفتد. قلیه را در ظرف بکشید و روی آن را باکمی نعناع داغ تزیین کنید.

آماده سازی رب انار





:: بازدید از این مطلب : 42
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 بهمن 1394 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: